Omleidingen tussen Katwijk en Leiden

De provincie Zuid-Holland voert tot maandagochtend werkzaamheden uit aan de N 206. Het gaat om het deel tussen het kruispunt Valkenburg en het kruispunt met de A44. De hoofdrijbaan wordt gefreesd en opnieuw geasfalteerd. Op de kruispunten ter hoogte van de Molentuinweg en de Wassenaarseweg (Katwijk) wordt de definitieve belijning aangebracht. Tijdens de werkzaamheden wordt de weg afgesloten. De omleidingroutes worden met borden aangegeven.

Vanavond en morgen wordt gewerkt van 20.00 uur ’s avonds tot 06.00 uur de volgende ochtend. Zaterdag en zondag wordt ook overdag gewerkt. De weg is dan afgesloten van vrijdagavond 20.00 uur tot maandagochtend 06.00 uur. Door ‘s nachts en in het weekend te werken wil de provincie de overlast van de werkzaamheden tot een minimum beperken.

Actuele informatie is te vinden op www.zuid-holland.nl/n206.

Advertentie

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×