ROC zoekt EVC-kandidaten

Het ROC ID College wil ervaringscertificaten gaan leveren en is voor de training van de medewerkers op zoek naar mensen die zo’n certificaat willen. Mensen doen veel ervaring en kennis op tijdens hun werk. Van een groot deel van die kennis en ervaring hebben zij geen bewijs, omdat het niet vastgelegd is in een diploma. Het ervaringscertificaat (EVC) is een overzicht van alles wat iemand weet en kan. In het certificaat is alle ervaring van iemand gemeten en in kaart gebracht, zonder dat er een examen aan te pas komt. Zo’n certificaat is een goede aanvulling op de diploma’s en het CV en kan handig zijn bij het zoeken van een nieuwe baan of het kiezen van een vervolgopleiding. Zo kan het soms tot vrijstelling leiden bij bepaalde vakken.

Het ROC ID College is nu assessoren aan het trainen, die mensen kunnen helpen bij het samenstellen van het EVC. Voor deze training is het centrum op zoek naar mensen die ruime ervaring hebben als zorghulp, helpende zorg en welzijn, medewerker maatschappelijke zorg, logistiek supervisor, ondernemer detailhandel of bakker, maar nog geen diploma hebben. Omdat deze kandidaten deelnemen aan een gesubsidieerd project, krijgen zij hun certificaat kosteloos. Wie geïnteresseerd is, kan mailen naar info@idcollege.nl

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×