Autodieven gepakt door kapotte ruit

De politie heeft afgelopen weekeinde twee Delftenaren van 18 en 21 jaar aangehouden op verdenking van onder meer autodiefstal en heling. Agenten zagen dat een ruit van de auto eruit lag toen de twee over de Rooseveltstraat reden. Op de Mozartlaan in Voorschoten werden ze staande gehouden voor een controle. Een ruit van de auto lag versplinterd door de hele auto en ook het slot aan de bestuurderszijde was verwijderd. Bovendien lagen de contactsnoeren bloot en werd er in de auto inbrekersgereedschap aangetroffen. Hierop werden de twee inzittenden aangehouden.

Op het politiebureau blies de bestuurder 425 ug/l, terwijl de limiet 220 is. Zijn rijbewijs werd ingevorderd.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×