Man beroofd van lege portemonnee

Een 21-jarige man is zaterdagnacht beroofd van zijn lege portemonnee. Hij liep rond 02.30 uur over de Hogewoerd ter hoogte van café Plantage, toen twee jongens hem op één fiets voorbij reden. Een paar meter verder kwamen zij de man tegemoet lopen. Ze vroegen hem om geld. Omdat de 21-jarige zag dat één van de jongens iets in zijn hand had dat op een wapen leek, pakte hij zijn portemonnee. Hij liet het tweetal zien dat daar geen geld inzat. Eén van de jongens griste de beurs weg, waarna beide jongens verdwenen. De ene liep richting het Plantsoen. De andere fietste richting Hoge Rijndijk. Beide jongens zijn tussen de 16 en 18 jaar oud, hebben een donkere huidskleur en zijn ongeveer 1,60 tot 1,65 m. Ze droegen allebei donkere kleding. De jongen die richting Plantsoen liep, droeg een donker petje. De andere had gemillimeterd haar. Getuigen kunnen bellen naar 0900-8844.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×