Inbreker gepakt na achtervolging

Na een korte achtervolging heeft de politie een inbreker in de boeien kunnen slaan. Getuigen meldden zondagmorgen rond 06.00 uur dat twee mannen aan het inbreken waren bij een bedrijf op de hoek van de rijnstraat met het Levendaal. Agenten die poolshoogte kwamen nemen, zagen de twee mannen voor de deur van het pand staan. Zodra zij zagen dat ze betrapt waren, renden de twee weg. Eén van de inbrekers wist uit handen van de politie te blijven. De andere, een 25-jarige Leidenaar, werd na een korte achtervolging op de Kraaierstraat gepakt. De deur van het bedrijf is geforceerd. De politie onderzoekt de zaak en vraagt getuigen zich te melden via 0900-8844.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×