Scholieren maken verzetsmonument schoon

Ter gelegenheid van Dodenherdenking op 4 mei, maken scholieren het verzetsmonument in Sassenheim schoon. Leerlingen van groep 7 van de Kinderburg en leerlingen van groep 8 van de Springplank zorgen er komende maandag samen met een medewerker van de groenvoorziening van de gemeente voor, dat het monument op de hoek van de Hoofdstraat met de Wilhelminalaan er weer netjes uitziet. Daarna zal de Stichting Oud Sassenheim de kinderen een presentatie over Sassenheim tijdens de oorlog en het verzet geven. Op dinsdag 4 mei begint om 19.00 uur een herdenkingsdienst in de Pancratiuskerk. Leerlingen van de Kinderburg leggen tijdens die dienst een krans.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×