Speurhonden bij zoektocht mogelijke inbrekers

Bij de zoektocht naar mogelijke inbrekers heeft de politie zondagochtend speurhonden ingezet. Een getuige zag twee mannen die vermoedelijk hadden ingebroken in een bedrijf aan de Watermolen, op een scooter richting de Ketelmeerlaan rijden. Een Agent zag ze even later op de Ijsselmeerlaan. Hij volgde het tweetal tot aan het Havikpad. De mannen lieten hun scooter daar vallen en holden weg richting het tuinhuizencomplex Ons Buiten. Agenten grendelden het gebied af en zochten met behulp van speurhonden naar de twee. Beide verdachten wisten uit het complex te ontsnappen. Eén van hen, een 22-jarige Alphenaar, werd om 06.15 uur op de Willem de Zwijgerlaan aangehouden. Zijn maat werd niet meer gevonden. Uit het bedrijf aan de Watermolen wordt vooralsnog niets gemist. Getuigen kunnen bellen naar 0900-8844.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×