Verdachte van moord op Rijnsburger aangehouden

De politie heeft een 44-jarige inwoner van Rijnsburg aangehouden op verdenking van moord op een 37-jarige Rijnsburger. Het slachtoffer en de verdachte waren bekenden van elkaar. In de nacht van zondag op maandag werd het slachtoffer levenloos aangetroffen in een woning aan de Langevaart te Rijnsburg. Een kennis van het slachtoffer had de hulp van de politie ingeroepen, omdat het slachtoffer na herhaaldelijk aanbellen niet opendeed. De politie ging direct van start met een rechercheteam van 30 rechercheurs, omdat al snel na deze ontdekking duidelijk was, dat het slachtoffer door een misdrijf om het leven was gebracht.

In de woning van het slachtoffer werd een uitgebreid onderzoek naar sporen ingesteld. Dit onderzoek is nog niet geheel afgerond. Op dit moment wordt de verdachte verhoord om inzicht te krijgen in de toedracht van de zaak. In het belang van het onderzoek kan er nog niks gezegd worden over de exacte doodsoorzaak van het slachtoffer. De verdachte wordt vrijdag voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×