3FM kiest op 11 mei de stad voor het Glazen Huis 2010

3FM maakt op 11 mei bekend in welke stad het Glazen Huis zal staan voor 3FM Serious Request. Eindhoven, Leiden, Nijmegen en Zwolle zijn nog in de race voor het Glazen Huis. Afgelopen week bezocht 3FM met een team alle locaties. Die bezoeken worden, samen met de door de geïnteresseerde steden ingediende plannen, geëvalueerd voordat een beslissing wordt genomen.

“Wij zijn aangenaam verrast door de kwalitatief goede plannen en de originele ideeën. Op papier doen de steden eigenlijk niet voor elkaar onder. Daarom zijn we ook op locatie gaan kijken in Nijmegen, Leiden, Zwolle en Eindhoven”, zegt Bart de Voogd, manager communicatie 3FM tegen de website Radio.nl.

Advertentie

Leiden Glazenhuis Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×