Kort geding gemeente voor slopen loods

De gemeente vraagt de rechter via een kort geding toestemming om een deel van een loods te slopen. De loods die van een particulier is staat deels op Garenmarkt 36-44 en deels op Korevaarstraat 43. De grond aan de Garenmarkt is van de gemeente, die er vijf huizen wil bouwen. In het bestemmingsplan Binnenstad II is die grond daar ook voor aangewezen. DE gemeente heeft de eigenaar aangeboden de loods zo te verstevigen, dat het deel dat op de Garenmarkt staat, gesloopt kan worden. Omdat de eigenaar daarvoor geen toestemming geeft, heeft de gemeente een kort geding aangespannen.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×