Workshop striptekenen bij Boerhaave

Leiden is binnenkort een boel jonge striptekenaars rijker. In de meivakantie verzorgt Striptekenaar Thijs Hannaart dagelijks workshops striptekenen voor kinderen vanaf 8 jaar, bij Museum Boerhaave. De deelnemers krijgen inzicht in de beginselen van het striptekenen en leren hoe zij met behulp van tekeningen een verhaal kunnen vertellen. Kinderen die liever knutselen, kunnen onder begeleiding een pop-up bouwplaat van Isaac Newton en de vallende appel in elkaar zetten. Daarna kan de hele familie tijdens een audiotour proberen een geheim te ontrafelen.

De drie activiteiten worden van maandag 3 tot en met vrijdag 7 mei georganiseerd. Striptekenen en knutselen kan dan elke dag vanaf 13.00 uur. De audiotour kan de hele dag worden gevolgd. Meer informatie staat op www.museumboerhaave.nl.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×