Foto:PR.

Miljoen bezoekers 63e Bloemencorso

Gisteren hebben zo’n miljoen mensen gekeken naar het 63e traditionele Bloemencorso, dat traditiegetrouw door de Bollenstreek trok. De stoet met praalwagens, versierd in het thema ‘Reis door Europa’, trok van Noordwijk naar de binnenstad van Haarlem, langs onder andere Sassenheim en Hillegom. De Teylingse praalwagen met het thema ‘Venetië’ heeft vrijdagavond bij de start van het bloemencorso de 3e prijs ontvangen. Ontwerpster van de wagen Margriet van Dam en de stekers waren erg blij met deze 3e plaats. Al vroeg in de morgen was het in alle dorpen een gezellige drukte, mede dankzij het mooie weer. Het gemeentebestuur van Teylingen kijkt met veel plezier terug op een geslaagde week, tijdens de steekdagen in de Klinkenberghal in Teylingen en corsoweekend zelf.

Advertentie

Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×