Vechtpartij ontketend via internet

Afgelopen zaterdagavond, rond 22.00 uur, vond een vechtpartij plaats in het parkje naast de Tasmanstraat met twee gewonden ten gevolg. Een 17-jarige jongen en een 49-jarige man uit Leiden raakten gewond aan het hoofd. De vechtpartij werd aangestuurd en opgezweept via het internet, waardoor een groep van ongeveer 15 jongeren met slag- en steekwapens het parkje inging, vanwege onenigheid over een meisje tussen twee jongens. Nadat eerst een 13-jarige jongen werd geslagen en het 49-jarige slachtoffer daar tussensprong liep de zaak geheel uit de hand en vielen er over en weer klappen. De politie was snel ter plaatse en trof de twee gewonden aan, die per ambulance naar het ziekenhuis werden overgebracht. De zaak is nog in onderzoek.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×