Bridget Yoerger, foto: PR.

Seizoen voorbij voor Wereldtickets.nl

Het lukte de basketbalsters van Wereldtickets.nl afgelopen zondag niet om een derde play-offduel tegen Amazone uit Utrecht af te dwingen. Het duel, dat gespeeld werd in de Leiderdorpse Bloemerdhal, leek in een paar seconden voor tijd, bij 65-65 op een verlenging af te stevenen, maar in de tumultueuze slotseconde scoorden de bezoekers nog eenmaal (65-68) en was het seizoen definitief afgelopen. De Leiderdorpse ploeg stond maandenlang op de derde plaats in de vrouweneredivisie, ondermeer door een overwinning op landskampioen Den Helder. Op het einde van het seizoen zakte Wereldtickets.nl wat in, doordat enkele jeugdspeelsters op diverse fronten actief waren en ook met juniorenteams aan de slag moesten. Daarnaast ontbrak talent Zera Butter wegens een blessure. De twee Amerikaanse speelsters van het Leiderdorpse team Judy Wright ( 27 punten) en Bridget Yoerger (14 en 11 rebounds) speelden wederom een hoofdrol.

Advertentie

Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×