Lisa Noya, foto: PR.

Bevrijdingsconcert in Pieterskerk

In de Pieterskerk kunnen belangstellenden op 5 mei de vrijheid vieren tijdens een heus Bevrijdingsconcert. Het concert dat de naam `A sentimental journey’, meegekregen heeft, wordt muzikaal verzorgd door het Nederlands Politie Orkest. De zeventig muzikanten zullen eerst Mannenkoor Vox Humana begeleiden. Daarna is er een solo-optreden van Lisa Noya. Tenslotte zal het Kwartet Dolf del Prado de danslustigen in beweging brengen. Omdat er tijdens het concert veel bekende muziek voorbij komt, komt ook het zanglustige publiek aan zijn trekken.

`A sentimental journey’ begint om 20.00 uur. De kerk is vanaf 19.30 uur open. Kaarten kosten €5. Ze zijn te koop bij Globe Reisbureaus aan de Breestraat, Doezastraat en Stevensbloem; Stadsparkeerplan aan de Haagweg; BplusC Muziekschool aan het Rapenburg; anne’s Haarfashion aan Levendaal 104 en ’s avonds aan de zaal.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×