Stiltecampagne Zuid-Holland

Morgen start de provincie de publiekscampagne “Beleef de verrassende stilte van Zuid-Holland”. Met deze campagne die tot eind 2010 duurt, wil de provincie de bewoners bekendmaken met de stiltegebieden. In Zuid-Holland zijn zestien van die gebieden. Wie ze bezoekt, kan zich lopend, fietsend of varend ontspannen en ontsnappen aan de drukte van alledag.

Tot en met zaterdag 8 mei worden er allerlei activiteiten georganiseerd in de stiltegebieden. Zo is er een stiltewandeling langs de Nieuwkoopse Plassen, een vaartocht in een fluisterboot over de Reeuwijkse Plassen en kunnen sportievelingen op de step door de Krimpenerwaard.

Vanaf morgen is meer informatie over de campagne te vinden op www.beleefdestilte.nl.

Geen categorie


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×