Libertas zoekt vrijwilligers voor vastleggen levensverhalen

Libertas Leiden zoekt vrijwilligers die de levensverhalen van ouderen willen optekenen. In een pilotproject krijgen De toekomstige bewoners van de woonzorgcentra van Libertas de mogelijkheid hun levensverhaal te laten vastleggen in een levensboek, of creatieve vorm. Op die manier ontstaat er een waardevolle terugblik op het leven van de oudere. Ook voor de naasten kan dat heel waardevol zijn. Voor de vrijwilligers kan het aanhoren en optekenen van levensverhalen heel leerzaam zijn. Libertas, die bij dit project samenwerkt met de vrijwilligersorganisatie Mara, is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Op 17 mei start de eerste training. Eind augustus de tweede. Wie graag wil meewerken aan `Op verhaal komen’, kan zich opgeven bij Maria Huijts, maria@maraprojecten.nl.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×