Foto: PR.

Zilveren Kruis Achmea LadiesWalk groot succes

Afgelopen zondag gaf directeur van Zilveren Kruis Achmea en voormalig Leids wethouder Melanie Schultz-Van Haegen, het startschot voor de jaarlijkse Ladies Walk. “Laat de mannen maar thuis met de kinderen, dames,” zei Schultz, “wij gaan vandaag wandelen!” Onder een stralend lentezonnetje gingen zo’n 750 vrouwen van start en vertrokken vanaf de Leidse Waag voor de 10 kilometer in en om de stad, of de 20 kilometer, die naar Wassenaar en Katwijk voerde. De echte doorgewinterde wandelaar kon de route van 20 kilometer zelfs verlengen tot 30 kilometer. Bij terugkomst ontvingen de deelneemsters een verrassingstasje en konden daarna voldaan een terrasje pakken. De opbrengst gaat naar het Diabetes Fonds en naar Dagopvang De Walnoot.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×