Trekschuit Leiden-Delft vaart weer uit

Alsof de tijden van de Gouden Eeuw herleven, wordt de trekschuitdienst tussen Leiden en Delft binnenkort weer feestelijk in gebruik genomen. Mevrouw Marijke van Dobben de Bruijn, Statenlid van de provincie Zuid-Holland, zal op 6 mei ( om 15.30 uur) de openingshandeling verrichten. Vanaf die datum vaart de schuit elk weekend dezelfde route, als zij 250 jaar lang heeft gemaakt. Op diverse plekken langs de route kan men op- of afstappen. De eerste feestelijke vaartocht vertrekt vanaf café/restaurant de Woelige Baren in Leidschendam. Meer info en boekingen: www.trekschuitdelftleiden.nl

Advertentie

Leiden Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×