Als het Glazen Huis naar Leiden komt, krijgt het een plek op het water. Tussen de Beestenmarkt en de Turfmarkt worden pontons neergelegd voor het Glazen Huis zelf en bijvoorbeeld de regiewagens van 3FM.

Schrijf het Glazen Huis naar Leiden

Op 11 mei beslist 3FM in welke van de vier overgebleven steden in december het Glazen Huis komt te staan voor de actie Serious Request. Eén van de criteria op basis waarvan die beslissing wordt genomen, is de mate waarin het Glazen Huis leeft in de stad. Daarom is 3FM nu op zoek naar pleidooien van enthousiaste Leidenaren die aangeven waarom voor de Sleutelstrad gekozen moet worden. Via de website van Serious Request kunnen de verhalen worden ingezonden.

Leiden Glazenhuis Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×