Twee mannen op dievenpad betrapt

Afgelopen nacht, rond 03.25 uur, heeft de politie na een melding van een alerte buurtbewoner, twee mannen aangehouden. Één van hen probeerde in te breken bij een woning aan de Rijnburgerweg. Hij probeerde ramen en deuren uit, hetgeen door de buurtbewoner werd gezien en gemeld. De politie ging met verschillende eenheden ter plaatse en kon het tweetal op de Boerhaavelaan aanhouden. Één van hen probeerde nog te vluchten en verstopte zich achter een vuilcontainer in een tuin van een huis aan de Rijnsburgerweg, maar werd snel ontdekt. De mannen zijn afkomstig uit Leiden en Capelle aan den IJssel.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×