Frido Welker, foto: PR.

Frido Welker wint voorronde Write Now! regio Leiden

De Leidse Frido Welker heeft gisteren de voorronde van de schrijfwedstrijd ‘Write Now!’ regio Leiden gewonnen. Mark de Haan uit Rijnsburg eindigde als tweede en Coen van Beelen uit Katwijk als derde. De winnaars werden bekend gemaakt tijdens een feestelijke avond in het LAKtheater. Er deden in totaal 63 jongeren tussen de 15 en 24 jaar mee aan deze voorronde. Landelijk bekeken, inclusief inzendingen uit Vlaanderen, is een totaal van 1.372 inzendingen binnengekomen. 21 jongeren zullen zich uiteindelijk voor de finale plaatsen, die op 20 juni in Watt in Rotterdam plaatsvindt.
Meer info: www.writenow.nu

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×