WK voetbal Zuid-Afrika: zorgen of zegen?

Op zondag 9 mei organiseert de Stichting Stedenband Leiden – Buffalo City een debat met als thema ‘WK voetbal: ‘Zorgen of zegen?’, over de komende kampioenschappen in Zuid-Afrika. Deelnemers aan het debat zijn: VVD-Kamerlid Helma Neppérus, Europarlementariër Judith Sargentini van GroenLinks, Evelien Hoekstra, co-auteur van het boek ‘De droom van Zuid-Afrika’ en Peter Dordregter, voorzitter van de stedenband Leiden – Buffalo City (Zuid Afrika). Gespreksleider is Ton van Brussel, directeur van De Rode Hoed en voormalig hoofdredacteur van het Radio 1-Journaal en het Leidsch Dagblad. Ook zullen twee prominente namen uit de voetballerij deelnemen aan de discussie, waarbij de vraag aan de orde komt in hoeverre de lokale bevolking kan profiteren van het toernooi; zorgen of zegen?

Het debat vindt plaats in het Scheltemacomplex, aanvang 14.30 uur, zaal open om 14.00 uur. De toegang is gratis.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×