Een danseres van de Javaanse dansgroep Kuwung-kuwung, foto: Volkenkunde.

Moeders gratis naar Volkenkunde

Vergezeld van de kinderen mogen moeders op zondag 9 mei, gratis mee naar museum Volkenkunde. Daar worden zij, vanwege Moederdag, eens flink in het zonnetje gezet met een speciaal programma. De Javaanse dansgroep Kuwung-kuwung treedt voor hen op met een voorstelling over liefde en verliefdheid. Voorafgaand aan elke dans wordt door Clara Brakel een korte toelichting gegeven. Ook vaders en kinderen kunnen zich uitstekend vermaken in het museum. In de meivakantie organiseert het museum diverse leuke en interessante activiteiten voor kinderen. Meer info: www.volkenkunde.nl

Advertentie

Cultuur


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×