Ilja Stroeve blinkt uit op ROC

Ilja Stroeve mag zich dit jaar de mbo uitblinker van het ROC Leiden noemen. De leerlinge uit Lisse die de opleiding Welzijn volgt, loopt stage bij Cardea Jeugdzorg, waar ze ook zitting heeft in de jongerenraad. Tijdens haar stage bezoekt ze samen met andere jongeren allerlei landelijke bijeenkomsten. Daarnaast organiseert en begeleidt ze diverse activiteiten op de daghulp van Cardea. Ze houdt daarnaast nog tijd over om op het mbo gastlessen te geven.

Ieder jaar vaardigen alle opleidingen van het ROC Leiden een leerling naar de uitblinkerverkiezing af. Leerlingen komen hiervoor in aanmerking, als zij tijdens hun opleiding een bijzondere prestatie leveren. De negen leerlingen die dit jaar afgevaardigd werden, ontvingen allemaal de ROC Leiden Talent Award. Tiego Velthorst uit Leiden is één van de gelukkigen. Hij kreeg de award vanwege zijn grote inzet voor zijn horecaopleiding.

Ilja Stroeve vertegenwoordigt het ROC Leiden op 8 oktober tijdens de landelijke uitblinkerverkiezingen in Aalsmeer.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×