Gratis Zondagmiddagconcert in kapel Diaconessenhuis

Zondagmiddag 16 mei is er een bijzonder concert in de kapel van het Leidse Diaconessenhuis, dat zowel voor de patiënten en hun bezoekers, maar ook voor belangstellenden van buiten het ziekenhuis gratis toegankelijk is. Op het programma staat fraaie Franse Barokmuziek van Campra, Morel en Rameau, uitgevoerd door het Aeolus Ensemble bestaande uit Rachel Davies-Farr (sopraan), Yumiko Kunimori (traverso), Naomi Hirschfeld (viola da gamba) en Beatrice Sterna (klavecimbel).

De kapel is vanaf 15.15 uur open; het concert begint om 15.45 uur en duurt tot ongeveer 16.30 uur

Advertentie

Cultuur


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×