Grootmeester Predrag Nikolic, foto: PR.

Groot aantal inschrijvingen Leiden Chess Tournament

Na vier weken inschrijven is het inmiddels traditionele Leiden Chess Tourment met ruim honderd deelnemers alweer bijna volgeboekt. Er zijn maximaal 160 deelnemers mogelijk. Het toernooi vindt voor de vierde keer plaats in het tweede weekend van juli. Deelnemers uit zeven verschillende landen, zoals onder andere grootmeester Predrag Nikolic (Bosnië & Herzegovina) en de lokale grootmeester John van der Wiel hebben hun deelname toegezegd. Hedinn Steingrimsson zal voor de eerste keer naar Leiden komen. Ook Richard Palliser (Engeland), Alex Wohl (Australië), Eelke Wiersma (LSG) en Fred Slingerland (Oegstgeest ’80) zijn van de partij. De 16-jarige winnaar van LCT 2009, IM Babu Lalith uit India, heeft nog enige sponsoring nodig voor zijn verre reis, maar het lijkt erop, dat hij zijn titel in Leiden komt verdedigen.

Het vierde LCT is mede mogelijk dankzij drie Leidse hoofdsponsors: Adhoc Solide, Gemeente Leiden en de Stichting Denksport Leiden.

Meer info: www.leidenchess.nl

Advertentie

Leiden Regio


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×