Politie zoekt getuigen van gewapende overval

De politie in Rijnsburg is op zoek naar de dader van een gewapende overval op de Oegstgeesterweg. Een man liep daar op 23 april rond 12.00 uur vanaf de parkeerplaats in de richting van de ABN-AMRO toen een netjes geklede man hem tegemoet kwam lopen. Toen zij elkaar passeerden, zag de man opeens dat er een vuurwapen op hem gericht werd. Hij moest zijn tas afgeven. De dader rende weg via de poort naast de bank in de richting van de begraafplaats. De politie plaatst morgen een stoepbord met een getuigenoproep. Ook gaat de politie rond het tijdstip van de beroving flyeren.

De dader is een lichtgetinte man met een normaal postuur van ongeveer 25 jaar. Hij is ongeveer 1.90 meter lang en heeft bruin kort haar. De dader maakte een nette en rustige indruk. Hij droeg een grote zonnebril met bruine glazen, een lichtkleurig jack dat open hing en een broek die donkerder was dan het jack.

Mensen die informatie hebben worden verzocht contact op te nemen met de politie Hollands Midden 0900 -8844, via de Opsporingstiplijn 0800-6070 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

In het opsporingsprogramma Team West van omroep West vraagt de politie ook om getuigen van deze beroving. Team West wordt iedere dinsdag uitgezonden om 17.22 en 19.22uur, daarna elk uur tot woensdagmiddag 17.00 uur (behalve om 10.22 en 15.22).

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×