De Crocs City Beach! Tour Leiden 2009, foto: PR.

Tropische sferen op Beestenmarkt: 2e Crocs City Beach! Tour

Van 27 tot en met 30 mei wordt de Beestenmarkt voor de tweede maal bedolven onder een laag zand en omgetoverd tot een tropisch strand met sport en vermaak voor iedereen. Als het weer een beetje meewerkt, zullen het vier spetterende en zinderende dagen worden onder de titel ‘De Crocs City Beach! Tour Leiden’ Op donderdagavond 27 mei kan men samen met collega´s de sportieve concurrentie aangaan tijdens het Bedrijven Beach Volleyball. Vrijdagavond 28 mei is het terrein gereserveerd voor het Studenten Beach Volleyball. Daarnaast kan men ook deelnemen aan het Leids Open Beach Tennis of het Van Diemen Rugby Toernooi. Het accent ligt niet zo zeer op vaardigheden, maar op inzet en teamgeest.

Op zaterdag 29 mei is het McDonald’s Kids Day, die geheel in het teken staat van leuke en gratis activiteiten voor kinderen: zandtaarten bakken, schminken, knippen, knutselen, plakken, kleuren en/of meedoen aan allerlei balspelletjes. Daarnaast kunnen kinderen meedoen aan de Kids Beach Games, waarbij mooie prijzen zijn te winnen of klauteren op een klimtoren. Een aantal spelers van het Nederlands Beach Soccer Team zullen demonstraties en clinics geven.

Inschrijven en volledig programma: www.citybeachtour.nl

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×