Delegatie Oxford bij herdenking en Bevrijdingsdag

Gisteren is de delegatie uit zusterstad Oxford weer naar Engeland vertrokken. Samen met burgemeester Lenferink, leden van de Royal British Legion en de stedenband Leiden-Oxford, waren de gasten aanwezig bij de Dodenherdenkingen bij het Haagse Schouw en de Marekerk en de daaropvolgende stille tocht naar het vredesmonument bij Molen De Valk. Voorafgaand aan de herdenkingen vond het jaarlijkse diner met de leden van de vereniging Leidse Vrienden van Oxford plaats in wijkcentrum de Lepelaar. De gemeente werd hier vertegenwoordigd door de vicevoorzitter van de gemeenteraad, Greetje van Gruting. De delegatie was onder de indruk van de drukbezochte herdenkingen en het grote aantal jongeren dat eraan deelnam. 

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×