Voorlichtingsbijeenkomst over depressie

Preventie GGZ Leiden organiseert op maandag 17 mei een gratis voorlichtingsavond over depressie. Deskundigen leggen uit wat een depressie is, welke vormen er zijn, hoe de diagnose gesteld wordt en welke behandelingsmogelijkheden er bestaan. Ook gaan ze in op zaken die de patiënt en zijn omgeving zelf kunnen ondernemen. Er is een ervaringsdeskundige aanwezig. De avond is niet alleen bedoeld voor mensen die somber zijn of een depressie hebben, ook naasten en mensen die tijdens hun werk te maken hebben met personen die kampen met depressies zijn welkom.

De bijeenkomst duurt van 19.30 tot 21.30 uur en vindt plaats in het Zalencentrum van GGZ Leiden, aan Endegeesterstraatweg 5. Aanmelden kan via preventie@ggzleiden.nl.

Advertentie

Geen categorie


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×