Discussiebijeenkomst opengraven Leidse grachten

De Historische Vereniging Oud Leiden organiseert een discussiebijeenkomst over het opengraven van Leidse grachten. Binnen Leiden leeft de gedachte om een aantal gedempte Leidse grachten, zoals de Stille en de Lange Mare weer te openen. Op zondag 16 mei zullen de directeur van Kenniscentrum Triple E Tom Bade en de voorzitter van het Gouds Watergilde Hans Suijs eerst hun visie geven. Daarna kan het publiek onder leiding van Prof. Dr. Hans Blom verder discussiëren over de voor- en nadelen. De bijeenkomst in de Lakenhal begint om 14.30 uur en is toegankelijk voor iedereen met een Museumjaarkaart of entreebewijs.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×