Ladies Only middag in Opstandingskerk

De Christelijke Gereformeerde Kerk Leiden organiseert een Ladies Only middag met als thema `Leef licht’. Volgende week zaterdag zijn vrouwen van 16 tot 96 jaar welkom in de Opstandingskerk. Hun achtergrond is niet van belang. De deelneemsters staan stil bij de vraag hoe zij de vervelende dingen die zij in hun leven hebben meegemaakt een plekje kunnen geven of misschien zelfs kwijtraken. Ook bekijken ze hoe zij zelf een licht voor hun omgeving kunnen zijn. Twee coaches van het christelijk trainings- en adviesbureau CHDM geven een lezing en verzorgen voor belangstellenden een interactieve workshop. Creatieve vrouwen kunnen zich uitleven op het schilderdoek, of de keuken in duiken.

De middag begint om 13.00 uur met koffie en thee. Rond 17.00 uur wordt de bijeenkomst met een borrel afgesloten. Deelname kost €5. De Opstandingskerk is te vinden aan Aerent Bruunstraat 1. Opgeven kan via welkom@cgkleiden.nl.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×