Auto-inbreker gepakt

Dankzij alerte getuigen heeft de politie zondagnacht een auto-inbreker gepakt. Rond 01.00 uur kreeg de politie de melding dat twee mensen op de M. Harpertszoon Tromplaan autodeuren probeerden te openen. Agenten die een kijkje kwamen nemen, zagen op de Marelaan een auto met geopende voorportieren. Aan de passagierskant kwam een man uit gehurkte houding overeind. Deze 26-jarige Leidenaar verklaarde dat hij wilde plassen. De agenten trapten daar niet in. Vlakbij de auto vonden ze twee navigatiesystemen, waar van er één uit een vlakbij geparkeerde auto gestolen was. Even verderop vonden ze midden op de weg drie zonnebrillen en een opoefiets. De verdachte had zelf een lifehammer bij zich. De spullen zijn meegenomen voor verder onderzoek.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×