Twee rijbewijzen ingenomen na alcoholcontroles

Twee automobilisten moesten dit weekend hun rijbewijs inleveren, omdat ze teveel gedronken hadden. Tijdens een controle op vrijdag rond 17.30 uur werd een 27-jarige Leidenaar op de Waardstraat aan de kant gezet. Hij mocht mee naar het bureau, waar hij 825 ug/l blies. Zijn rijbewijs werd ingenomen en hij kreeg een rijverbod voor tien uur. Rond 01.30 uur werd in Noordwijk een 26-jarige Noordwijkerhouter aangehouden. Hij blies op het bureau 465 ug/l. Omdat de man nog geen vijf jaar in het bezit van zijn roze papiertje was en hij dus wordt aangemerkt als beginnend bestuurder, werd zijn rijbewijs ingenomen. Hij kreeg een rijverbod van zes uur.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×