Getuigen gezocht van steekincident

De politie is op zoek naar getuigen van een steekincident zondagavond. Een 19-jarige Voorschotenaar die samen met een vriend over de Admiraal de Ruytersingel reed, werd uitgescholden door een 16-jarige plaatsgenoot, die daar met een groepje stond. De 19-jarige keerde zijn auto en reed terug naar de groep. Hij stapte uit en liep naar de 16-jarige, die een bekende van hem was, toe. Deze bekende trok een mes en stak de 19-jarige een paar keer, onder andere in zijn gezicht. Hoewel de messentrekker is aangehouden, wil de politie alsnog graag spreken met getuigen. Zij kunnen bellen naar 0900-8844.

Advertentie

Geen categorie


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×