Foto: Wim van Egmond.

Insecten als fotomodel

Onder de titel ‘Kopstukken’ laat fotograaf Wim van Egmond een indrukwekkende fotoserie zien, waarin insecten als model figureren. Zijn beelden tonen de karaktervolle koppen van vliegen, bijen, muggen en andere minuscule beestjes, die soms met het blote oog amper te zien zijn. Met behulp van nieuwe fotografische technieken maakt hij deze wereld zichtbaar. Zijn foto’s begeven zich op de grens van kunst en wetenschap. Op 23 mei geeft Van Egmond drie korte lezingen met 3D-beelden in het Auditorium van Naturalis.

‘Kopstukken’ staat van 23 mei tot en met 31 oktober in de museumtuin van Naturalis.

Meer info: www.naturalis.nl

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×