Luc Krotwaar, foto: PR.

Nederlandse topper Luc Krotwaar loopt Leiden Marathon

Aanstaande zondag, 16 mei, vindt voor de 20e maal de Leiden Marathon plaats. Voor de eerste keer zal een nationale topper door de Leidse straten meelopen, namelijk Luc Krotwaar, die de limiet hoopt te lopen voor de EK in Barcelona. Op de Jacob Catslaan staan de bewoners al in de startblokken om er een groots straatfeest van te maken. Iedereen is van harte welkom op deze feestlocatie, met volop muziek, een gezellige bar en drinkpost voor de lopers. Deelnemer Jan ’t Hart: “Als je de Jacob Catslaan in loopt, dan is de rest een peulenschil. Een fantastische boost voor het laatste stuk!”
Meer info en volledig programma: www.marathon.nl

Advertentie

Leiden Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×