Nederlandse topper Luc Krotwaar loopt Leiden Marathon

1

Aanstaande zondag, 16 mei, vindt voor de 20e maal de Leiden Marathon plaats. Voor de eerste keer zal een nationale topper door de Leidse straten meelopen, namelijk Luc Krotwaar, die de limiet hoopt te lopen voor de EK in Barcelona. Op de Jacob Catslaan staan de bewoners al in de startblokken om er een groots straatfeest van te maken. Iedereen is van harte welkom op deze feestlocatie, met volop muziek, een gezellige bar en drinkpost voor de lopers. Deelnemer Jan ’t Hart: “Als je de Jacob Catslaan in loopt, dan is de rest een peulenschil. Een fantastische boost voor het laatste stuk!”
Meer info en volledig programma: www.marathon.nl

Delen

1 reactie

  1. Klokkenluider op

    En ja hoor hier komt er weer een aan dit keer is het de marathon van Leiden, weer kosten maken en weer de halve stad afsluiten welk evenement komt er straks weer???? we moesten bezuinigen!!!

Je bent nu offline