Foto: Ton Koene.

Fooien naar goed doel

Al een aantal jaar wordt de ‘Nacht van de fooi’ met veel succes in verschillende Nederlandse steden gehouden. Onder het motto ‘Keep the change, change the world’ geven horecamedewerkers hun fooi aan ontwikkelingsprojecten. In Leiden vindt dit evenement voor de eerste keer plaats op 5 juni. Er zijn drie duurzame ontwikkelingsprojecten geselecteerd in Peru, Madagaskar en Siërra Leone. Iedere euro, die wordt binnengehaald wordt direct besteed aan een van de drie projecten. Ontwikkelingsorganisatie Impulsis zal het uiteindelijk verzamelde bedrag verdubbelen. Door de hele stad zullen op deze dag/nacht allerlei activiteiten te beleven zijn. Meer info: www.nachtvandefooi.nl

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×