Leiden in ander licht: Schemerstad

Leidse theatermakers laten zich inspireren door bijzondere Leidse locaties, zoals Begraafplaats Groenesteeg en de Meelfabriek en brengen korte, bijzondere voorstellingen over leven en dood onder de titel: ‘Schemerstad’. Vanuit boten kan het publiek tijdens de overgang van dag naar nacht, de voorstellingen bekijken. In de vallende duisternis voeren de boten de kijkers van de ene naar de andere locatie. Een bijzonder evenement, uitgevoerd door: Jan Joost Aten, PS|Theater, Theaterwerkplaats Har(d)t, Fields of Wonder, Kunst Uitschot Team en Jurjen Alkema/Jos Agasi/Andrea Dröes.

‘Schemerstad’ vindt plaats op 5 juni. Meer info en inschrijven : www.schemerstad.nl

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×