Aanhouding na ruzie op Hooigracht

Na een ruzie op de Hooigracht is gisteren een 15-jarige Leidenaar aangehouden. De onenigheid ontstond nadat de jongen twee fietsen in de bosjes gegooid zou hebben en het sleuteltje gehaald had uit een fiets die niet op slot stond. Die fiets was van de vriendin van een 13-jarig meisje uit Oegstgeest. Dit meisje wilde dat de Leidenaar de sleutel teruggaf en kreeg woorden met hem. Volgens deze Oegstgeestse greep de jongen haar bij haar keel en sloeg hij haar in het gezicht. Om zich te verdedigen, had ze daarna teruggeslagen. Omdat zij hierop onwel werd, is ze naar het LUMC gebracht. De jongen die aangehouden werd, verklaarde dat het meisje was begonnen met slaan. Hij wilde ook aangifte van mishandeling doen.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×