Foto: Ricki van der Tas.

Beeldende voorstelling over ouder worden

Na de succesvolle voorstellingen in Scheltema zal het PS|theater de fysieke en beeldende voorstelling ‘Mensch’ opvoeren in woon-zorgcentrum Rijn en Vliet. De voorstelling gaat over het ouder worden van mensen, die ‘horizontaal en tegen de klok in leven’. Twee jonge acteurs beelden hun leven uit in een gekantelde wereld waarin iedere beweging moeite kost. Terwijl de afstanden steeds groter lijken te worden en de wereld buiten steeds sneller lijkt te gaan, nemen het isolement en de eenzaamheid toe. ‘Mensch’ is een poëtische voorstelling over de alledaagse sores van het ouder wordende lichaam. Vooraf aan het theater worden workshops georganiseerd voor de bewoners.

‘Mensch’ vindt plaats op zaterdag 22 mei, aanvang 15.00 uur. De voorstelling is toegankelijk voor iedereen en de toegang is gratis.

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×