Biodiversiteitweekend bij Naturalis

Ter gelegenheid van de wereldbiodiversiteitdag op 22 mei, organiseert Naturalis dat hele weekend tal van activiteiten. Op de binnenplaats van het museum is een biologische markt met kramen vol biologische producten. Deze markt is gratis te bezoeken. Ook kan jong en oud deelnemen aan allerlei leerzame en leuke activiteiten. Voor volwassenen zijn er lezingen. Ook kunnen zij rondleidingen volgen, door onder andere de schatkamer van Darwin in de toren. Daarnaast is er op zondag een safari door Leiden.

Kinderen kunnen zich uitleven tijdens speurtochten, spelletjes en slootsafari’s. Op www.naturalis.nl staat het hele programma van het Biodiversiteitweekend.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×