Evaluatie jaarwisseling positief

Het college heeft dinsdag de jaarwisseling 2009-2010 geëvalueerd. Aanbevolen wordt de volgende jaarwisseling op de zelfde manier aan te pakken. Wel moet een aantal verfijningen worden doorgevoerd. De afgelopen jaarwisseling is vrij rustig verlopen. Dat kwam mede door de noodverordening die inhield dat mensen hun gezicht op straat niet mochten bedekken en dat het verboden was tijdens de jaarwisseling gevaarlijke vloeistoffen, wapens en munitie in bezit te hebben. Ook hielp de instelling van enkele veiligheidsrisicogebieden, waar de politie preventief mocht fouilleren. De kosten van de extra inzet vanuit de overheid was tijdens de afgelopen jaarwisseling de hoogste sinds 2003. Die inzet leidde er wel toe, dat de totale schadelast een stuk lager lag dan de afgelopen jaren.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×