Drie jonge jongens aangehouden na vernielingen

In de nacht van vrijdag op zaterdag, omstreeks 02.20 uur, heeft de politie drie jongens in de leeftijd van 14 tot en met 16 jaar aangehouden. Een vierde dader wist te ontkomen. De jongens werden opgemerkt door agenten, die in een onopvallende auto over de Potgieterlaan reden, richting de Haagweg. Een verkeersbord lag al op de grond en vanuit de Potgieterlaan klonk een harde klap en op de Van Lennepstraat even later glasgerinkel. Toen de vier de agenten in de gaten kregen, kozen ze het hazenpad, maar werden niet lang daarna aangehouden. Alle drie zijn afkomstig uit Leiden; naar de vierde van het stelletje wordt nog gezocht.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×