Leidse cultuursite gestopt

Leiden.NU is niet meer. De site ging in 2001 van start als cultuurportal voor Leiden en werd al die jaren bijgehouden door vrijwilligers die deels afkomstig waren van de Digitale Stad Leiden. “Bij de start in 2001 was Leiden.NU een pionier. Er was niks: geen online culturele agenda voor Leiden, geen kunst- en cultuurinformatie. Reden genoeg om deze site indertijd te starten. Inmiddels is er in Leiden ook een breder aanbod aan cultuur- en uitgaansinformatie op internet vinden. Om deze redenen ziet Leiden.NU geen verdere toekomst in het onderhouden van de site. Daarom hebben wij besloten per eind april 2010 te stoppen,” zo licht een verklaring op de website het besluit om te stoppen toe: “Het is mooi geweest.”

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×