Jongen vast na inbraak supermarkt

Een 17-jarige Leidenaar is vannacht opgepakt omdat hij inbrak in een winkel. De politie kreeg de melding, dat er ingebroken werd in een supermarkt aan de Oude Haven. De agenten die ter plaatse kwamen, zagen hoe twee jongens wegrenden richting Voorhavenkwartier. Ze zetten direct de achtervolging in, maar verloren één van de jongens bij de Sporthoflaan uit het oog. De 17-jarige Leidenaar probeerde ook aan de agenten te ontkomen, door zich in een tuin te verstoppen. Daar werd hij al snel ontdekt. De spullen die hij bij zich had, waaronder gereedschap, werden in beslag genomen. De Leidenaar zit voor onderzoek vast. Zijn metgezel is niet meer gevonden.

Advertentie

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×