Vertoning SEA THE TRUTH van PvdD

De Nicolaas G. Pierson Foundation, het wetenschappelijk bureau van de Partij voor de Dieren, heeft onder de titel `Sea the Truth’ een nieuwe documentaire uitgebracht. Op zaterdag 29 mei is deze documentaire voor het eerst in Leiden te zien. Hij wordt in het bijzijn van Tweede Kamerlid Esther Ouwehand vertoond in het Volkshuis. Omdat het aantal plaatsen niet zo groot is, is vooraf reserveren noodzakelijk. Dat kan door te mailen naar zuidholland@partijvoordedieren.nl. De film begint om 20.30 uur. Na afloop kunnen de bezoekers onder het genot van een gratis hapje en drankje napraten met het Tweede Kamerlid.

In Sea the Truth staat de conditie van de zeeën en oceanen centraal. Een aantal wetenschappers meent dat er over 40 jaar geen vis meer in de zeeën en oceanen zal zijn, als mensen op de huidige manier vis blijven vangen en eten. In de documentaire gaan twee marinebiologen op zoek naar wetenschappelijke informatie over de ecosystemen. Daarnaast zijn er beelden van Dos Winkel te zien, waarin de schoonheid van het onderwaterleven wordt getoond. Er zijn onder meer opnamen gemaakt in Newfoundland, Bonaire, Nederland en op de Azoren.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×