‘Bescherm Je Huid Dag’ bij LUMC

De dermatologen van het LUMC, Diaconessenhuis en Rijnland Ziekenhuis organiseren op zaterdag 29 mei gezamenlijk de `Bescherm Je Huid Dag’. Steeds meer Nederlanders krijgen huidkanker. Dat komt niet alleen doordat ze een lichte huid hebben, maar ook doordat ze zich tijdens het zonnen vaak niet voldoende beschermen. Met de `Bescherm Je Huid Dag”willen de ziekenhuizen mensen bewust maken van de gevaren van de zon. Ook willen ze het belang van zelf controle onder de aandacht brengen.

In het LUMC vinden tussen 15.30 en 16.30 uur twee lezingen plaats over moedervlekken en over de verbanden tussen huidkanker en zon. Ook kunnen mensen tussen 13.00 en 15.30 uur gratis persoonlijk advies krijgen over hun huidtype, de reactie op de zon en de benodigde zonnebrandfactor. Hiervoor is het noodzakelijk van te voren een afspraak te maken. Dat kan door op werkdagen tussen 14.00 en 19.00 uur te bellen naar 0800-4002040. Op www.myskincheck.nl staat meer informatie.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×