Foto: PR.

Amigo maakt zich op voor Kampioenschap der Lage Landen

De Leidse Show- en Marchingband Amigo zal op Eerste Pinksterdag deelnemen aan de Internationale Mars- en Showwedstrijden der Lage Landen, die gehouden worden in het Belgische Hamont. Amigo hoopt hier op de onderdelen MARS en SHOW een eerste prijs in de wacht te kunnen slepen. Er wordt al wekenlang hard geoefend en gewerkt aan het perfectioneren van de show, getiteld ‘In Style and Rythm’. Deze show staat helemaal in het teken van de legendarische ‘Sexbomb’ van Tom Jones. Daarnaast brengt Amigo de marsen Naladicka Polka en Baikal-Amur March ten gehore. Met in haar kielzog een grote schare supporters hoopt Amigo, die nog steeds opzoek is naar een geschikte oefenruimte, een mooi resultaat te boeken.

Amigo start binnenkort met een nieuwe opleiding Algemene Muzikale Vorming waarbij jongens en meisjes vanaf 7 jaar op een speelse wijze de basisbeginselen van het muziek maken wordt bijgebracht.

Meer info: www.amigo-leiden.nl

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×